Orijen Tundra kutyatáp 2kg

Orijen Tundra kutyatáp 2kg

Az Orijen Freeze Dried Tundra egy teljes értékű száraz kutyatáp, mely különböző húsokból készül: jávorszarvas, bölény, szarvas. kacsa, fürj és acélosfejű pisztráng.

Bővebb leírás

12 312 Ft‎ áfával

Kosárba

 

Az Orijen Freeze Dried Tundra egy teljes értékű száraz kutyatáp, mely különböző húsokból készül: jávorszarvas, bölény, szarvas. kacsa, fürj és acélosfejű pisztráng.

A Freeze-Dried technológiának köszönhetően a feldogozás után a húsokban és belsőségekben található értékes tápanyagok szinte sértetlenek maradnak, megőrizve magas biológiai értéküket. Az Orijen Freeze Dries eledelek valódi alternatívát jelentenek a nyers hússal szemben.

A ragadozók rendjébe tartozó kutyák biológiai szükséglete a sokféle húsban gazdag étrend, amely kiegészül kisebb mennyiségű gyümölccsel, zöldséggel és gyógynövénnyel.

Az Orijen Freeze Dried Tundra nagy mennyiségű (90 %) változatos és unikumnak számító húsokat, tartalmaz az elejtett zsákmányállat arányaihoz hasonlóan: húsok emészthető csontokkal, máj, bendő és porcok - az összetevők tükrözik a természetes étrend arányait, csökkentve a szintetikus kiegészítők használatát.

A terméket Kanada legjobb és legfrissebb alapanyagaiból készítjük saját freeze dry gyárunkban. Az Orijen Freeze Dried Tundra biztosítja a kutya teljes tápanyagszükségletét, továbbá a kiváló egészségi és mentális kondícióját.

Érdemes alaposan átböngészni az összetevők listáját!

Friss és helyi alapanyagok:

A bölcs anyatermészet által biztosított étrend, az egész elejtett zsákmányállat, tökéletesen kielégíti a kutya tápanyagszükségletét.

Ezért az Orijen termékeknek tartalmaznia kell az egész préda három alapvető részét kiegyensúlyozott arányban. A friss húsok, a friss belsőségek és az emészthető csontok szinte az összes előírt tápanyagot biztosítják, ezért nagyon kevés mesterséges kiegészítő szükséges.

A haszonállatokat és a halakat fenntartható módon tenyésztették és halászták a régiónkban, a húsok és belsőségek emberi fogyasztásra alkalmasak és naponta frissen érkeznek a freeze dry gyárunkba.

Friss helyi összetevők:

Szarvas (csonttal együtt darálva) (26 %)*, kacsa (csonttal együtt darálva), (25 %)*, acélosfejű pisztráng (18 %)*, bölény (csonttal együtt darálva) (4 %)*, jávorszarvas (csonttal együtt darálva) (4 %)*, fürj (csonttal együtt darálva) (3 %)*, kacsamáj (3 %)*, kacsaszív (3 %)*, spenótlevél*, borsórost, bölénybendő (1 %)*, jávorszarvasmáj (1 %)*, jávorszarvasszív (1 %)*, jávorszarvasvese (1 %)*, őrölt napraforgómag, úritök*, pézsmatök*, imperátor sárgarépa*, vörös áfonya*, szeder*, kék áfonya*, alma*, bartlett körte*, vörös húsú szilva*, tilton sárgabarack*, barnamoszat*, kevert tokoferolok, cikóriagyökér, gyermekláncfűgyökér, csombord, borsmentalevél*, gyömbérgyökér*

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik

Kiegészítők:

Cink-proteinát, vas-proteinát, réz-proteinát, mangán-proteinát.

Energiatartalom-és megoszlás:

Az Orijen Freeze Dried Tundra döntően fehérjékből és zsírokból (és nem szénhidrátokból) látja el a kutya szervezetét kalóriákkal, hasonlóan a természet által biztosított étrendhez.

Az Orijen Freeze Dried Tundra számított metabolikus energiatartalma (ME) 4940 kcal/kg (74 kcal / 15 grammos Orijen medalion). A kalória 30 %-a fehérjékből, 8 %-a gyümölcsökből és zöldségekből, 62 %-a zsírokból származik.

VITAMINOK és ÁSVÁNYI ANYAGOK:

Az Orijen Freeze Dried eledel a húsok mellett belsőségeket, csontokat és porcokat is tartalmaz a zsákmányállat arányaihoz hasonlóan, ezért minimális mennyiségű kiegészítőt használunk fel a termék gyártása során.

A cink, a vas, a réz és a mangán természetes mennyiségét kellett csak kiegészítenünk, hogy az ORIJEN megfeleljen a hatósági előírásoknak. Az összes többi tápanyag 100 %-ban természetes, mivel megfelelő mennyiségben fordulnak elő a felhasznált húsokban, belsőségekben, gyümölcsökben és zöldségekben.

Vitaminok:

- A-vitamin: 34 000 NE/kg
- D3-vitamin1 750 NE/kg
- E-vitamin:635 NE /kg
- B1-vitamin (tiamin):3,8 mg/kg
- B2-vitamin (riboflavin): 12 mg/kg
- B3-vitamin (niacin): 120 mg/kg
- B5-vitamin (pantoténsav): 32 mg/kg
- B6-vitamin (piridoxin): 7,5 mg/kg
- B12-vitamin (cianokobalamin): 0,22 mg/kg
- Folsav: 4,0 mg/kg
- Kolin: 2 700 mg/kg

Ásványi anyagok:

- Nátrium: 0,5 %
- Klorid: 1,4 %
- Kálium: 1,5 %
- Magnézium: 0,13 %
- Mangán: 29 mg/kg
- Szelén: 0,8 mg/kg
- Vas: 217 mg/kg
- Cink: 310 mg/kg
- Réz: 37 mg/kg
- Jód: 3,8 mg/kg

Aminosavak:

- Lizin: 2,7 %
- Triptofán: 0,33 %
- Treonin: 1,56 %
- Tirozin: 0,97 %
- Metionin: 0,82 %
- Izoleucin: 1,36 %
- Leucin: 2,49 %
- Valin: 1,67 %
- Arginin: 2,18 %
- Fenilalanin: 1,37 %
- Hisztidin: 0,78 %
- Cisztin: 0,37 %

Gyógynövények-és gyökerek:

- Cikóriagyökér: 200 mg/kg
- Gyömbérgyökér: 200 mg/kg
- Borsmentalevél: 200 mg/kg
- Gyermekláncfűgyökér: 200 mg/kg
- Csombord: 200 mg/kg

Etetési útmutató:

Az Orijen Freeze Dried eledel frissességét és ízharmóniáját legjobban rehidratálással tudja helyreállítani: 60 ml / medalion meleg víz szükséges, 5 percet kell várni és azonnal lehet tálalni.

A gyorsabb rehidratálás érdekében törje három darabra a medalionokat, helyezze egy tálkába és öntsön rá meleg vizet.

A táblázatban található mennyiségek tájékoztató jellegűek. A naponta etetett dehidratált freeze dried eledel mennyisége körülbelül a kutya súlyának 4 %-val legyen egyenlő. Olykor nyers húsos csonttal kiegészítheti a kutya étrendjét.

 

TESTSÚLY

MEDALION / NAP

2 kg

1 1/2 db

3 kg

2 db

5 kg

3 db

7 kg

4 db

11 kg

5 3/4 db

15 kg

7 db

Nagytestű kutyája van?

5 testsúlykilogrammonként további 1,5 medalion naponta

Kölyök és vemhes állat

Kölyök: a kölyökkor első felében a felnőtt kutyának ajánlott mennyiség kétszerese; a második szakasz első felében a felnőtt adag másfélszerese; a növekedési periódus utolsó negyedében a felnőtt adagnál 25 %-kal nagyobb mennyiség.

Vemhesség: 5 testsúlykilogrammonként plusz fél medalionnal kell kiegészíteni naponta a javasolt mennyiséget.

Laktációs időszak: korlátlan evési lehetőséget kell biztosítani az állatnak.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók