Whiskas Junior alutasakos 3+1 pack falatok

Whiskas Junior alutasakos 3+1 pack falatok

Whiskas Junior alutasakos eledel a legízletesebb választás otthonunk legújabb jövevénye számára! A Whiskas Junior alutasakos eledel magas kalcium-, ásványi anyag- és fehérjetartalmával elősegíti a kiscicák egészséges fejlődését és kielégíti speciális táplálkozási igényeiket.

Bővebb leírás

539 Ft‎ áfával

Kosárba

Whiskas Junior alutasakos eledel a legízletesebb választás otthonunk legújabb jövevénye számára! A Whiskas Junior alutasakos eledel magas kalcium-, ásványi anyag- és fehérjetartalmával elősegíti a kiscicák egészséges fejlődését és kielégíti speciális táplálkozási igényeiket. Mindemellett vitamintartalma az éles látást és a szép, fényes szőrzet kialakulását segíti. Az egyadagos kiszerelés a gazdi, míg az apró, szószban gazdag húsos falatkák rövid időn belül a kispocak kedvencévé válnak!
Kiszerelés:
4 Pack (4*100g)
Ízesítés:
4pack Junior falatok bárány-, baromfi-, nyúl- és kacsahússal mártásban
Összetevők:
Bárányhússal Mártásban

Összetevők: hús és állati származékok (tartalmaz min. 4% bárányt), válogatott gabonafélék, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Baromfihússal Mártásban

Összetevők: hús és állati származékok (tartalmaz min. 4% baromfit), válogatott gabonafélék, olajok és zsírok, ásványi anyagok.
Nyúlhússal Mártásban
Összetevők: hús és állati származékok (tartalmaz min. 4% nyulat), válogatott gabonafélék, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Kacsahússal Mártásban

Összetevők: hús és állati származékok (tartalmaz min. 4% kacsát), válogatott gabonafélék, olajok és zsírok, ásványi anyagok.
Mindre érvényesek a következők

Beltartalom (%): nyersfehérje: 9, nyerszsír: 7.5, nyershamu: 2.5, nyersrost: 0.3, kalcium: 0.2, nedvességtartalom: 80.

Adalékanyagok: B1-vitamin: 0.9 mg/kg, E-vitamin: 20 mg/kg. A vitaminok hatékonysága a minőségmegőrzési idő végéig garantált. Réztartalom (réz-szulfát formájában): 0.9 mg/kg.

EU előírás szerinti színezéket tartalmaz.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók