Royal Canin BabyCat Milk macska tejpótló 300 g

Royal Canin BabyCat Milk macska tejpótló 300 g

A születéstől az elválasztásig – tejpótló az élet első szakaszában (0-2 hónapos kor között)

Nagy almok számára, ha az anyának nincs elegendő föccsteje, vagy ha a kölyköket elválasztjuk az anyjuktól, nélkülözhetetlen egy olyan tejpótló biztosítása, mely tulajdonságaiban nagyon hasonlít az anyatejre.


Bővebb leírás

7 405 Ft‎ áfával

Kosárba

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

A doboz tartalma:

-Beosztással ellátott etető üvegt, szabályozható átfolyású cumival

    •  -Mérőkanál
    •  -Részletes útmutató
HARMONIKUS NÖVEKEDÉS
  • A kölyökmacskák töretlen és harmonikus növekedésének biztosítása érdekében a Babycat Milk összetételét tekintve a lehető legjobban hasonlít az anyamacska tejéhez.

EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS
  • A Babycat milk gondosan kiválogatott, kitűnően emészthető fehérjéket tartalmaz, laktóztartalma pedig nagyon hasonló az anyamacska tejének tejcukortartalmához. Különösen jól adaptált a kölyökmacska emésztőrendszeréhez, mivel nem tartalmaz keményítőt (a kölyökmacskák nem választanak el a keményítő megemésztéséhez elegendő enzimet). A kölyökmacska bélflórája több héten át fokozatosan fejlődik ki. A termék prebiotikumokat (FOS) is tartalmaz az egészséges emésztés támogatása érdekében.

AZONNAL OLDÓDÓ (INSTANT) TEJPÓTLÓ
  • A különleges összetételű BABYCAT MILK azonnal és teljes mértékben, üledékmentesen feloldódik, egy teljesen homogén készítményt alkotva (lásd a felhasználási útmutatót).

AZONNAL OLDÓDÓ TEJPÓTLÓ
  • A kölyökmacska idegrendszere a születés után tovább fejlődik. Az anyatejben természetes körülmények között jelen lévő DHA támogatja a kognitív funkciók fejlődését.

 

Összetevők:
Tejből származó fehérjék, olajok és zsírok, savó fehérjék ásványi sók, L- arginin, lecitin, frukto- oligoszacharidok, nyomelemek, DL- metionin, taurin, vitaminok és ízanyagok.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók