Royal Canin Oral Care macskaeledel 400 g

Royal Canin Oral Care macskaeledel 400 g

Royal Canin Oral Care
Száraztáp felnőtt macskáknak: Dupla hatás a tökéletes szájhigiéniáért

Bővebb leírás

1 930 Ft‎ áfával

Kosárba

Kiegyensúlyozott összetételű, teljes értékű táp felnőtt macskák számára - a fogkő felhalmozódásának csökkentésére javasolt.

BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK: A FOGKŐKÉPZŐDÉS AKÁR 59% CSÖKKENÉSE MÁR 28 NAPOS KIZÁRÓLAGOS ETETÉS UTÁN
  • A foglepedék (dentális plakk) természetes körülmények között is kialakul. Fogkő akkor képződik belőle, amikor a nyállal érintkező plakk mineralizálódik. E folyamat végeredménye a rossz szagú lehelet és az érzékeny íny. A jó szájhigiénia fontos a macska jó általános egészségi állapotához.

  • Az ORAL CARE pontosan kiegyensúlyozott összetételű táp, amely a fogkő felhalmozódásának csökkentésével támogatja a szájüreg egészségesen tartását.

  • Kettős hatás:

  • - Mechanikai hatás: a különlegesen kialakított ORAL CARE

  • tápszemcse, mérete, állaga és alakja a táplálék összeroppantására és alapos megrágására ösztönzi a macskát. Ez egy mindennapi „fogmosó” hatást eredményez, ami csökkenti a foglepedék (dentális plakk) képződését..

  • -Kémiai hatás: a táp „fogvédo˝ hatású anyagot” (a kalciummal kelátokat képző vegyület) tartalmaz, amely a nyálban lévő kalciumot lekötve segít csökkenteni a dentális plakk mineralizációját, azaz a fogkőképződést..

  • BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK: a fogkőképződés akár 59% csökkenése az Oral Care táp már 28 napos kizárólagos etetése után.

  • *Royal Canin belső vizsgálat, 2005 - Összehasonlítás egy, a felnőtt macskák számára összeállított kontroll táppal, a fogkőképződésre leghajlamosabb fogakon végzett mérés alapján.

 

Összetevők:

Dehidratált baromfihús, kukorica, kukorica glutén, rizs, állati zsírok, növényi rostok, hidrolizált állati fehérje, ásványi anyagok, cukorrépapép, tojáspor, nátrium-foszfát, frukto-oligoszacharidok (FOS), halolaj, szójaolaj, Psyllium, DL-metionin, L-lizin, taurin.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók