Royal Canin Hairball Care macskaeledel 2 kg

Royal Canin Hairball Care macskaeledel 2 kg

Royal Canin Hairball Care
Száraztáp felnőtt macskáknak: A szőrlabda-képződés természetes megelőzése

Bővebb leírás

8 435 Ft‎ áfával

Kosárba

 

A Royal Canin Hairball Care főbb jellemzői:

  • A macskák sok időt töltenek minden nap szőrük tisztogatásával, ami miatt sok szőrt nyelhetnek. Ez a lenyelt szőr az emésztőrendszerben szőrcsomókká tömörödhet, amit az állat visszaöklendezhet vagy a széklettel távozik a szervezetéből.br>

  • A HAIRBALL CARE egy pontosan összeállított táplálási megoldás, mely természetes módon segít a szőrlabda képződés csökkentésében.

  • Az egyedülálló összetételű HAIRBALL CARE formula élelmi rostok egyedi keverékét tartalmazza, köztük az útifűvel, mely nyálkásító hatású, és nem oldódó rostokkal, melyek természetes módon stimulálják a bélpasszázst.

  • Ennek következtében a napi szinten lenyelt szőr a széklettel tud kiürülni a szervezetből, s nem a gyomorban áll össze, amit öklendezéssel távolít el az állat.

  • BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK: a HAIRBALL CARE kizárólagos használata 14 nap után már hatékony: megduplázza* a széklettel ürülő szőr mennyiségét.

  • *Royal Canin belső tanulmány, 2013 - Összehasonlítva egy másik termékkel, mely nem tartalmazza a Hairball Care egyedülálló komplexét.

ÖSSZETÉTELE KIEGYENSÚLYOZOTT ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ, MELYEK SEGÍTENEK FENNTARTANI A FELNŐTT MACSKA HÚGYUTAINAK EGÉSZSÉGÉT.
  • Összetétele kiegyensúlyozott ásványi anyagokat tartalmaz, melyek segítenek fenntartani a felnőtt macska húgyutainak egészségét.

IDEÁLIS VEDLÉSI IDŐSZAKBAN

 

Összetevők:

Dehidratált baromfihús, kukorica glutén, rizs, növényi rostok, kukoricaliszt, állati zsírok, hidrolizált állati fehérjék, cukorrépapép, ásványi anyagok, Psyllium, keményítõ, szójaolaj, nátrium-foszfát, halolaj, frukto-oligoszacharidok (FOS), tojáspor, taurin, L-lizin, DL-metionin.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók