Iams Multi-Cat macskaeledel 15 kg

Iams Multi-Cat macskaeledel 15 kg

Iams Multi-Cat, 1 éves kortól. Mindenki egyért, Multi-Cat mindenkiért.

Bővebb leírás

27 928 Ft‎ áfával

Kosárba

Iams Multi-Cat, 1 éves kortól. Mindenki egyért, Multi-Cat mindenkiért. A macskaimádó ,,többmacskás" háztartások számára.. Ha egy macskánk van, az is boldogságot hoz életünkbe, de ha már kettő vagy még több macskát tartunk, az egyszerűen még több szeretetet és még több örömöt jelent. Egy ,,többmacskás" háztartásban sokkal összetettebb a táplálkozási szükséglet. Az Iams kimondottan a speciális igényű, ,,többmacskás" háztartásoknak fejlesztette ki Multi-Cat tápját. Ezt a prémium minőségű tápot bármely életszakaszban, bármely alkat és testtömeg esetén adhatja kedvencének, hogy örömteli és egészséges életet éljen. Az Iams Multi-Cat táp kimondottan a ,,többmacskás" otthonokban élő macskák szükségleteire alapozva készült. Elősegíti az optimális testtömeg és izomtömeg fenntartását a felesleges zsír elégetésével. Az Iams Multi-Cat táp kétfajta tápszem méretet tartalmaz és kettős ízhatású: csirkés és lazacos ízű, így macskájának változatosabbá teszi étrendjét.

,,Többmacskás" háztartások részére. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális egyensúlya hozzájárul az egészséges bőr és a selymes szőrzet kialakulásához. E-vitamin tartalom az erős immunrendszer kialakulása érdekében. Természetes cellulóz a szőrlabdaképződés ellen.

Összetevők:

csirkehús (>30%), kukoricadara, állati eredetű zsiradék, lazac (>4%), szárított cukorrépapép, cellulózpor, cirok, rizs, kukorica, csirkekivonat, tojáspor, kálium-klorid, szárított sörélesztő, fruktooligoszacharidok, DL-metionin, konyhasó.

Kosár  

termék (üres)

ZooMed Téli madáretetéshez ajánljuk Kezdőcsomagok friss állattulajdonosoknakKésőbbi bejegyzések

Összes megtekintése

Gyártók