Garancia

A 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet alapján a webáruházunkban található bizonyos termékekre garanciát vállalunk, melynek részletei az adott termék leírásánál olvashatók.

Utólag nem áll módunkban törött terméket visszacserélni, ezért kérjük, törékeny termék rendelésekor még a futár jelenlétében győződj meg arról, hogy a termék épségben megérkezett Hozzád. Ha valamelyik termék vagy annak alkatrésze a kiszállítás során sérült, kérjük, az egész csomagot küld vissza a futárral és jelezd ezt felénk telefonon vagy emailben. A 8 napos cseregarancia nem vonatkozik a törékeny termékek törésére.

Fényforrásokra nem vállalunk jótállást.

Akvárium-garancia:

Minden akváriumunkra 12 hónap garanciát vállalunk az üvegragasztásra és gyári anyaghibák esetében. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokra és a törésekre. Garanciális hibák esetén sem a gyártó, sem a forgalmazó nem vállal felelősséget az esetlegesen felmerülő kapcsolt károkra, kártérítés semmi esetben sem követelhető. Az adott terméken a forgalmazó megbízottján kívül más szakember által végzett karbantartás, szervízelés a garancia elveszítésével jár. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézése a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet alapján történik.
Akváriumaink édesvízi és tengeri akváriumként is használhatóak. Az üveg épségének megőrzése céljából kemény anyagok (éles sziklák, fémek) közvetlenül ne érintkezzenek az üveggel. Az akváriumot egyenes, vízszintes és tiszta lapra helyezze, esetleg egy puhább anyagot aláfektetve. Tisztításkor figyeljen arra, hogy az üveg ragasztása ne sérüljön.

Egyéb termékek garanciája:

A webáruházunkban megtalálható garanciális termékekre saját gyári garanciával, részletes információkat tartalmazó garancialevéllel kerülnek Vevőinkhez. Az adott termék garanciája a garancialevélen megtalálható időintervallumon belül érvényesíthető. A termékek rendeltetésszerű, biztonságos használatról a termékleírásban találhatsz információkat. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó károkra nem vonatkozik garancia. A jótállási igény érvényesítésénél a javítatlan, sértetlen jótállási jegyre, a kifizetést igazoló eredeti bizonylatra, a termék dobozára és minden egyéb alkatrészére szükség van; ezek utólagos pótlására nincs lehetőség. A garanciális ügyintézéshez kapcsolódó minden szállítási költség a Vevőt terheli.

Biztonsági utasítások:

– figyelmesen olvasd el a termékleírást, használati útmutatót, és kizárólag annak megfelelően használd,
– sérült terméket ne használj, a termék épségét használat előtt rendszeresen ellenőrizd,
– vízbenyúlás előtt gondoskodjon az akváriumban tartozó elektromos készülékek áramtalanításáról!

Termékeink kizárólag hobbi célokra használhatók. A professzionális használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A meghibásodott termékeket az üzletben cseréljük 8 napig. Minden más esetben kérjük a forgalmazót keressétek meg garanciális problémáikkal!